ΕΣΠΑ

Στις εκθέσεις της εταιρείας μας μπορείτε να βρείτε κουφώματα αλουμινίου για πόρτες και παράθυρα σε κρύες και θερμές σειρές, για κάθε είδους κατασκευές. Τα εν λόγω κουφώματα είναι της εταιρείας προφίλ ALUMIL.

 

Τα διπλά κρύσταλλα και οι δυο σειρές λάστιχο που διαθέτουν περιμετρικά εξασφαλίζουν διπλό, ερμητικό κλείσιμο για το κούφωμα, παρέχοντας εξαιρετική θερμομόνωση και ηχομόνωση για όλες τις σειρές αλουμίνιου.

 

Τα κουφώματα αλουμινίου της εταιρείας TECON προσφέρονται για μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών, ικανές να ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις σας. Παράθυρα και μπαλκονόπορτες μεμονωμένες, σταθερές, με φεγγίτες, ανοιγόμενες και ανακλινόμενες, συρόμενες και κυκλικές δεν είναι τυχαίο ότι προτιμούνται από μια μεγάλη πλειοψηφία εργολάβων και ιδιωτών.

 

Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται τέλεια λειτουργικά και αισθητικά με ρολά ή με παντζούρια δικής σας επιλογής, με μεγάλο πλεονέκτημα την επιλογή χρώματος ral, polydrox ή απομίμησης ξύλου.

 

Τέλος, οι γερμανικοί μηχανισμοί της εταιρείας GU, που χρησιμοποιούνται στα κουφώματα αλουμινίου, είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο ατσάλι που ασφαλίζει περιμετρικά και σε πολλά σημεία το κούφωμα, γεγονός που επιτρέπει το αθόρυβο άνοιγμα, το κλείσιμο και την ανάκλισή του.

 

Μη διστάσετε να δείτε τα ποιοτικά πιστοποιημένα προϊόντα μας από κοντά, επισκεπτόμενοι τις εκθέσεις μας.

Επιλέξτε την σειρά που επιθυμείτε για να δείτε τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

Σειρά συρομένου Μ900

Σειρά ανοιγομένου Μ9400 κρύο

alou1alou2FISOYNA1 2 siromena megala