ΕΣΠΑ

Μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων από κάγκελα αλουμινίου τύπου inox έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους καταναλωτές της η εταιρεία TECON. Κάγκελα υψηλής ποιότητας και αισθητικής τελειότητας, βαμμένα με ειδική ηλεκτροστατική βαφή (ανοδίωση σε σκληρότητα 20 μικρά), για να αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες τα καθιστούν ιδανικά και για θάλασσα και για βουνό.

Τα κάγκελα inox μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μπαλκόνια με μπάρες οριζόντιες και κάθετες, τοποθετώντας ενδιάμεσα, αν επιθυμείτε, τζάμια τρίπλεξ λευκά και φυμέ. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν επίσης σε σκάλες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, σε πόρτες εισόδου και περιφράξεις. Υπάρχει ακόμη και η δυνατότητα για κουρμπάρισμά τους από ειδικό μηχάνημα.

Μεγάλο πλεονέκτημά τους, πέραν της μοντέρνας γραμμής τους, είναι ότι καθαρίζονται εύκολα, έχουν μηδενικό κόστος συντήρησης και τοποθετούνται εύκολα στο χώρο σας από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας.

Μετά την ολοκλήρωση του έργου παρέχεται από την εταιρεία ειδική γραπτή εγγύηση. Επισκεφθείτε το χώρο μας για να δείτε από κοντά όλα τα σχέδια!

t1 t2

mamouth me tzami 88-1 mamouth me tzami 88