ΕΣΠΑ

Ποιοί Είμαστε

Η εταιρεία, η οποία βρίσκεται 2 μόλις χιλιόμετρα έξω από τα Νέα Μουδανιά στο δρόμο προς Σιθωνία, ξεκίνησε τη λειτουργία της στις αρχές της δεκαετίας του ’80, διαθέτοντας τότε μια μικρή μονάδα. Αντικείμενό της ήταν η εμπορία και επεξεργασία χάλυβα οπλισμού (σιδήρου οικοδομής) και άλλων συναφών υλικών, τα οποία θα χρησιμοποιούνταν για την κατασκευή κάθε είδους οικημάτων (οικοδομές, αποθήκες, εργοστάσια, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, νοσοκομεία), όπως επίσης και δημοσίων έργων (γέφυρες, βιολογικοί, καθαρισμοί, φράγματα).

Δέκα χρόνια αργότερα η εταιρεία αναπτύχθηκε επιχειρηματικά, δημιουργώντας μια πρότυπη μονάδα κατασκευής, εμπορίας και τοποθέτησης συνθετικών κουφωμάτων (P.V.C.), γεγονός που αποτελούσε ρηξικέλευθη καινοτομία για τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς εκείνης της εποχής. Τοποθετήθηκαν σύγχρονα μηχανήματα κοπής και μονταρίσματος και αυξήθηκε το ανθρώπινο δυναμικό με ειδικά καταρτισμένο προσωπικό τόσο στην κατασκευή, όσο και στην τοποθέτηση των κουφωμάτων. Στις ίδιες εγκαταστάσεις άρχισε και η κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου.

Συμβαδίζοντας πλήρως με τα δεδομένα και τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς η εταιρεία απέκτησε το 2006 πιστοποιητικό ποιότητας “ISO 9001”, ενώ τρία μόλις χρόνια αργότερα ξεκίνησε τις διαδικασίες για την απόκτηση του νέου πιστοποιητικού “CE”, στοιχεία που αποδεικνύουν απερίφραστα την άριστη ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων της και το αίσθημα της κοινωνικής της ευθύνης.

Σήμερα η εταιρεία TECON, συνεχίζοντας τη μακρά παράδοσή της, εξακολουθεί να δραστηριοποιείται τόσο στην εμπορία χάλυβα οπλισμού, αναλαμβάνοντας ιδιωτικά και δημόσια έργα, όσο και στην παραγωγή και τοποθέτηση συνθετικών (P.V.C.) και αλουμινένιων κουφωμάτων. Ταυτόχρονα όμως είναι σε θέση και διακινεί στο καταναλωτικό της κοινό μια μεγάλη σειρά παρεμφερών εμπορικών ειδών που αφορούν σε κάγκελα inox, κάγκελα αλουμινίου, ρολά, εξωτερικές πόρτες ασφαλείας, εσωτερικές πόρτες, γκαραζόπορτες, υαλοπετάσματα, ενώ μετά από συνεννόηση αναλαμβάνει και ειδικές κατασκευές.

Η οικονομική κατάσταση των τελευταίων ετών δεν σήμανε επουδενί την ποιοτική υποβάθμιση των παραγόμενων προϊόντων της εταιρείας, η οποία κατόρθωσε να αποκτήσει πιστοποίηση “CE” τόσο για τα συνθετικά κουφώματά της, όσο και για τις κατασκευές αλουμινίου της. Πρόκειται αναμφίβολα για ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση για την ενδυνάμωση των σχέσεων της με τους πελάτες της, για ακόμη πιο ποιοτικά και ελεγμένα προϊόντα.

Tecon Ιστορία

Tecon Φιλοσοφία

Η εταιρεία TECON, περισσότερο από 30 χρόνια μετά την ίδρυση της, αποτελεί σήμερα μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής εξωτερικών κουφωμάτων αλουμινίου και συνθετικού, καθώς επίσης και επεξεργασίας χάλυβα οικοδομής στη Βόρεια Ελλάδα.

Η TECON κατασκευάζει, επεξεργάζεται και τοποθετεί:

  • Χάλυβα οικοδομής για κάθε είδους κατασκευή (οικεία, πολυκατοικία, οικοδομή, δημόσια έργα, αποθήκες)
  • Εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου για πόρτες και παράθυρα σε πολλές σειρές για ανοιγόμενα, ανακλινόμενα, συρόμενα και ανασυρόμενα με πιστοποίση “ISO 9001” και “CE”
  • Εξωτερικά συνθετικά γερμανικά κουφώματα για πόρτες και παράθυρα για ανοιγόμενα και ανακλινόμενα με πιστοποίηση “ISO 9001” και “CE”
  • Ρολά συνθετικά και αλουμινίου, γκαραζόπορτες οικιακές και βιομηχανικές
  • Σίτες κάθετες, οριζόντιες , ανοιγόμενες, πλισέ και συρόμενες
  • Κάγκελο τύπου inox σε διάφορα σχέδια
  • Κάθε είδους ειδικές κατασκευές

Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις της Εταιρείας (αυτοματοποιημένη παραγωγή) και η έδρα της βρίσκονται στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, μόλις 65 χλμ. από την Θεσσαλονίκη.

Τα συνεχώς εξελιγμένα μηχανήματα κοπής, το καταρτισμένο προσωπικό και ο ανανεωμένος μεταφορικός στόλος της Εταιρείας αποτελούν απόδειξη αξιοπιστίας, συνέπειας, υπευθυνότητας και σεβασμού για κάθε πελάτη.

Αποτέλεσμα είναι οι μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες του χώρου, καθώς και οι εργολάβοι να προτιμούν την εταιρεία TECON για κάθε τους συνεργασία.

Βασική προτεραιότητα και φιλοσοφία της Εταιρείας αποτελεί το τετράπτυχο:


Ποιοτικά άριστο τελικό προϊόν
Ευχαριστημένος πελάτης
Συνεχής βελτίωση
Κατασκευή και διάθεση στην αγορά νέων προϊόντων.