GreekEnglish (United Kingdom)Russian (CIS)
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Баннер
σύνδεσηειδικές προσφορές μόνο για τα μέλη!!!
There are no translations available.

02/12/2019 ΝΕΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

επισκεφτείτε το μπλογκ μας για όλα τα τελευταία νέα.

02/05/2014 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ POMEGRANATE

Εγκαίνια χθες για το Pomegranate Wellness Spa Hotel με την εταιρεία ΤΕCON ανάμεσα στους συνεργάτες για το υπέρ πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων που δημιούργησαν οι ρώσοι επιχειρηματίες Artem Chayka και Oga Lopatina στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής.Η ανακαίνιση του ξενοδοχείου, στο οποίο επενδύθηκαν δεκάδες εκατομμυρίων ευρώ, με επεμβάσεις που έγιναν για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις και των πιο δύσκολων φιλοξενούμενων και αποτελεί την μεγαλύτερη τουριστική επένδυση στην Βόρεια Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Περισσότερα στο μπλόγκ μας.

pome-tecon

06/07/13 Οι λόγοι που επιβάλλουν σήμερα την αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων είναι:

1. Θερμομόνωση και εξοικονόμηση ενέργειας. Η αντικατάσταση ενός μή θερμοδιακοπτόμενου με ένα θερμοδιακοπτόμενο κούφωμα έχει θεαματικές επιπτώσεις στην εξοικονόμηση ενέργειας. Ένα θερμοδιακοπτόμενο κούφωμα ουσιαστικά απομονώνει το εσωτερικό από το εξωτερικό περιβάλλον, μη επιτρέποντας την μεταφορά θερμότητας. Με αυτό τον τρόπο, περιορίζεται η χρήση διατάξεων και συσκευών θέρμανσης και ψύξης. Τα αποτελέσματα είναι περισσότερο θεαματικά αν χρησιμοποιηθούν ανακλαστικοί υαλοπίνακες χαμηλής απορροφητικότητας με ειδικά αέρια στο διάκενο ανάμεσα στα δυο τζάμια.

2. Ηχομόνωση. Οι σύγχρονες διατάξεις στεγάνωσης με κεντρικά και περιμετρικά ελαστικά σε συνάρτηση με διπλές υαλώσεις, έχουν τη δυνατότητα να εμποδίσουν την μεταφορά του ήχου από το εξωτερικό περιβάλλον στο εσωτερικό της κατοικίας και το αντίστροφο. Στα σημερινά πολύβουα αστικά κέντρα, η ηχομόνωση αποτελεί σημαντική παράμετρο σχετική με την ποιότητα ζωής. Λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι πολλές φορές επιζητούμε την «απομόνωσή μας» από το εξωτερικό περιβάλλον για να ηρεμήσουμε από το πιεστικό σύγχρονο τρόπο ζωής, η ηχομόνωση καθίσταται άκρως σημαντική.

3. Η αισθητική του χώρου. Τα σύγχρονα συστήματα αλουμινίου διατίθενται σε διάφορες μορφές, καμπυλωτά και ίσια, και σε διάφορες τάξεις μεγέθους, μικρά και μεγάλα. Επίσης, η δυνατότητα διαφορετικών χρωματισμών και αποχρώσεων, καθώς επίσης και διχρωμιών, καλύπτουν αφενός όλες τις αρχιτεκτονικές τάσεις και αφετέρου δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον κατοικίας ή εργασίας.

4. Ασφάλεια. Οι σύγχρονοι μηχανισμοί κίνησης και ασφάλισης των κουφωμάτων διαθέτουν κλειστικές διατάξεις, οι οποίες προσφέρουν δυνατότητα αυξημένης ασφάλισής τους για αντικλεπτική προστασία.

01/06/13 ΝΕΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ


Σε μεταφορά των πόρων που απαιτούνται προκειμένου να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση κονδυλίων του προγράμματος "Εξοικονομώ κατ’ Οίκον" στις Περιφέρειες Κεντρικής, Δυτικής Μακεδονίας και Νοτίου Αιγαίου προχωρά το υπουργείο Ανάπτυξης. Συγκεκριμένα, με εγκύκλιο του γενικού γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων-ΕΣΠΑ Γ. Γιαννούση, παρέχεται η δυνατότητα υπερδέσμευσης κονδυλίων ύψους 56 εκατ. ευρώ για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, 18 εκατ. ευρώ για την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και 0,6 εκατ. ευρώ για την περιφέρεια Ν. Αιγαίου.
Οι πόροι θα εξευρεθούν με μεταφορά από άλλους άξονες των ΠΕΠ, από τα οποία χρηματοδοτείται η δράση, ή από άλλα επιχειρησιακά προγράμματα, μετά από την αναθεώρηση του ΕΣΠΑ που θα γίνει στο β’ εξάμηνο του 2013. Σύμφωνα με το υπουργείο Ανάπτυξης, με τα επιπλέον κονδύλια καλύπτονται οι ανειλημμένες υποχρεώσεις για υπαγωγές εγκεκριμένων αιτήσεων, και επιπλέον δίνεται η δυνατότητα να συνεχιστεί η εφαρμογή του προγράμματος στις συγκεκριμένες περιφέρειες.

16/05/2013 ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΡΓΟΥ

Άλλη μια μεγάλη μονάδα ενοικιαζόμενων δωματίων ολοκληρώθηκε έχοντας επιλέξει τα προϊόντα της Εταιρείας TECON -κουφώματα και κάγκελα τύπου ίνοξ-

_7 _5 _6 _2 _3 _8 11

14/05/13 ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ 'ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ'

Η Εταιρεία TECON ενημερώνει τους πελάτες της ότι ξαναρχίζει και με πιο εύκολες διαδικασίες το πρόγραμμα 'εξοικονόμηση κατ οίκον'


Απλουστεύονται οι διαδικασίες για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον», ώστε να γίνει πιο ευέλικτο και αποτελεσματικότερο για τον καταναλωτή που επιθυμεί να κάνει χρήση του. Όπως ανακοινώθηκε, σε συνάντηση μεταξύ στελεχών του υπουργείου Ανάπτυξης και του ΥΠΕΚΑ αποφασίστηκε να γίνει απλούστευση των διαδικασιών και να καλυφθούν οι 2.000 αιτήσεις από τις περιοχές της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, που έχουν «παγώσει». Παράλληλα, προωθείται η απλούστευση του οδηγού ένταξης στο πρόγραμμα μέσω του περιορισμού των πιστοποιητικών, καθώς σήμερα απαιτούνται 26, ενώ, εξετάζεται το ενδεχόμενο το συγκεκριμένο πρόγραμμα να σταματήσει να αφορά δάνεια αλλά επιδοτήσεις.
Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΕΤΕΑΝ, Γ. Γεροντούκος «οι άνθρωποι που έχουν επενδύσει θα ησυχάσουν, θα πάρουν τα χρήματά τους, έτσι όπως προβλέπει το πρόγραμμα. Και ελήφθη επίσης μια σημαντική απόφαση, μήπως όλα αυτά τα κεφάλαια διατεθούν με νέα μορφή στην αγορά, προκειμένου να είναι πιο φιλικά προς το νοικοκυριό».
Παράλληλα ανέφερε ότι στο πρόγραμμα έχουν ήδη υπαχθεί περισσότερες από 24.000 κατοικίες με επιλέξιμους προϋπολογισμούς 236 εκατ. ευρώ, ενώ έχουν ήδη εξοφληθεί επιλέξιμες δαπάνες 76 εκατ. ευρώ σε δάνεια και 47 εκατ. ευρώ σε επιχορηγήσεις.

02/04/13 ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Μεγάλες ενισχύσεις για τους μικρούς του τουριστικού κλάδου και συγκεκριμένα για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και τα ξενοδοχεία φέρνει το νέο ΕΣΠΑ.

Μέσα από το πρόγραμμα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων χρηματοδοτούνται σε ποσοστά από 40% έως 60% τα επενδυτικά σχέδια των ακόλουθων κατηγοριών επιχειρήσεων:

•Ξενοδοχεία κλασικού τύπου, κατηγορίας 1 και 2 αστέρων, δυναμικότητας μέχρι 100 κλίνες.
•Ξενοδοχεία τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων, κατηγορίας 1 και 2 αστέρων, δυναμικότητας μέχρι 100 κλίνες.
•Ξενοδοχειακές μονάδες και λοιπές τουριστικές μονάδες που λειτουργούν σε παραδοσιακά ή διατηρητέα κτίρια Ε, Δ και Γ τάξης δυναμικότητας μέχρι 100 κλίνες.
•Επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων δωματίων, ενοικιαζόμενων επιπλωμένων διαμερισμάτων και μεικτής μορφής ενοικιαζόμενων δωματίων και ενοικιαζόμενων επιπλωμένων διαμερισμάτων όλων των κατηγοριών-κλειδιών.
•Τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες.
•Τουριστικές επαύλεις.
•Χώροι κατασκήνωσης, εγκαταστάσεις για οχήματα αναψυχής και ρυμουλκούμενα οχήματα.

Οι επιχειρήσεις αυτές μπορούν να χρηματοδοτηθούν για ανακαίνιση, αγορά καινούριου εξοπλισμού, ενώ οι επιδοτήσεις αφορούν και νέες στον κλάδο επιχειρήσεις. Ο επιχορηγούμενος προϋπολογισμός κάθε επενδυτικής πρότασης μπορεί να κυμαίνεται από 20.000 έως 300.000 ευρώ.

Στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν υφιστάμενες αλλά και νέες ή υπό σύσταση επιχειρήσεις:

1. Υφιστάμενες επιχειρήσεις: Είναι οι επιχειρήσεις που μέχρι τις 31.12.2011 είχαν δύο ή περισσότερες κλεισμένες διαχειριστικές χρήσεις τουλάχιστον δωδεκάμηνης διάρκειας.

2. Νέες - υπό σύσταση επιχειρήσεις: Οι επιχειρήσεις που δεν εμπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία. Οι υφιστάμενες επιχειρήσεις θα πρέπει:

•να μην εμπίπτουν στα κριτήρια διαχωρισμού πράξεων των Ταμείων με το ΕΓΤΑΑ και το ΕΤΑ,
•να υλοποιήσουν το επενδυτικό σχέδιο σε έναν ή περισσότερους επιλέξιμους ΚΑΔ (Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητας) της ίδιας θεματικής ενότητας,
•να διαθέτουν τον ΚΑΔ πριν από την υποβολή της επενδυτικής πρότασης,
•να είναι εγκατεστημένες και να έχουν καταστατική έδρα στην ελληνική επικράτεια,
•να είναι μικρομεσαίες επιχειρήσεις,
•να μη βρίσκονται υπό πτώχευση, εκκαθάριση ή αναγκαστική διαχείριση,
•να λειτουργούν νόμιμα, δηλαδή να έχουν την κατά περίπτωση εν ισχύ άδεια λειτουργίας ή την υποβληθείσα στον αρμόδιο φορέα αίτηση ανανέωσης αυτής ή πιστοποιητικό από το αρμόδιο Επιμελητήριο σε περίπτωση που βάσει νόμου δεν απαιτείται άδεια λειτουργίας. Επιχειρήσεις που στερούνται νόμιμης άδειας λειτουργίας καθώς και επιχειρήσεις των οποίων η άδεια έχει λήξει χρονικά και δεν έχουν υποβάλει αίτηση για έκδοση ανανεωμένης άδειας λειτουργίας μέχρι την ημερομηνία υποβολής της πρότασης απορρίπτονται εξ αρχής από το πρόγραμμα,
•να λειτουργούν αποκλειστικά με μία από τις ακόλουθες μορφές επιχειρήσεων: ατομική επιχείρηση, ΟΕ, ΕΕ, ΕΠΕ, ΑΕ, ΙΚΕ
• να τηρούν βιβλία Β' ή Γ' κατηγορίας του ΚΒΣ
• να διαθέτουν ή να δεσμευθούν ότι θα μεριμνήσουν για τις κατάλληλες υποδομές με σκοπό την ελαχιστοποίηση των εμποδίων πρόσβασης ατόμων με αναπηρία, όπου αυτό είναι απαραίτητο και αναγκαίο. Ως υποδομές νοούνται τόσο οι κτιριακές υποδομές όσο και οι ηλεκτρονικές εφαρμογές που απευθύνονται στο πελατειακό κοινό (π.χ. ιστοσελίδες και λοιπές ηλεκτρονικές εφαρμογές όπως ηλεκτρονικά σημεία πληροφόρησης ή/και εξυπηρέτησης κ.λπ.)
•να δεσμευτούν ότι τα επενδυτικά τους σχέδια δεν έχουν υποβληθεί για ένταξη και δεν θα υποβληθούν σε άλλο πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από εθνικούς ή κοινοτικούς πόρους
• να υποβάλουν έως μία επενδυτική πρόταση ανά ΑΦΜ.

Τι ισχύει για την ιδιωτική συμμετοχή

Για την κάλυψη της ιδιωτικής συμμετοχής, ο δυνητικός δικαιούχος της ενίσχυσης μπορεί να χρησιμοποιήσει ιδίους πόρους (ίδια συμμετοχή) ή/και δάνειο. Το δάνειο που θα χρησιμοποιηθεί είναι δυνατόν να υποστηρίζεται από τα χρηματοδοτικά εργαλεία του ΕΣΠΑ, όπως π.χ.

1. Παροχή εγγύησης της ΕΤΕΑΝ ΑΕ για λήψη επενδυτικού δανείου ή λήψη εγγυητικής επιστολής.

2. Την παροχή επιχειρηματικών δανείων με χαμηλό επιτόκιο και ευνοϊκούς όρους.

Οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στο Πρόγραμμα μπορούν να κάνουν χρήση των χρηματοοικονομικών εργαλείων του ΕΣΠΑ όπως αυτών της ΕΤΕΑΝ, του Ταμείου Επιχειρηματικότητας και του προγράμματος JEREMIE, τα οποία διατίθενται μέσω των Τραπεζών.

Οι δαπάνες που επιδοτεί το νέο πρόγραμμα

Οι επιλέξιμες προς ενίσχυση δαπάνες είναι:

1. Κτίρια, εγκαταστάσεις και περιβάλλων χώρος. Το μέγιστο επιλέξιμο ποσοστό του επιχορηγούμενου προϋπολογισμού είναι 80%.

Οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες.

Διαμόρφωση, βελτίωση και αναβάθμιση περιβάλλοντος χώρου.

Κατασκευή ή εκσυγχρονισμός χώρων για τον εμπλουτισμό των παρεχομένων υπηρεσιών (π.χ. αθλητικές εγκαταστάσεις).

Κατασκευές, διαμορφώσεις, επεκτάσεις, διαρρυθμίσεις των κτιριακών εγκαταστάσεων, οι οποίες στοχεύουν στο να διευκολύνουν την προσβασιμότητα των ΑμεΑ.

2. Μηχανήματα, εξοπλισμός παραγωγής, λοιπός εξοπλισμός. Το μέγιστο επιλέξιμο ποσοστό του επιχορηγούμενου προϋπολογισμού είναι 100%

Προμήθεια - μεταφορά και εγκατάσταση νέου σύγχρονου ξενοδοχειακού και λοιπού εξοπλισμού.

Προμήθεια - μεταφορά - εγκατάσταση νέων σύγχρονων μηχανημάτων και λοιπού εξοπλισμού πληροφορικής.

Προμήθεια - μεταφορά και εγκατάσταση νέων σύγχρονων συστημάτων αυτοματοποίησης, όπως κλειστά συστήματα παρακολούθησης, ηλεκτρονικές κλειδαριές, συστήματα τηλεχειρισμού, συστήματα ηλεκτρονικού χειρισμού φωτισμού και κλειδαριών (κάρτες), συστήματα αυτόματης λειτουργίας των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, κεντρικό σύστημα μετάδοσης ήχου και εικόνας.

Μεταφορικά μέσα. Το ποσό του μέγιστου εξοπλισμού είναι 15.000 ευρώ. Προμήθεια αυτοκινούμενων μεταφορικών μέσων επαγγελματικής και μόνον χρήσης.

3. Εξοπλισμός και Εγκαταστάσεις Προστασίας Περιβάλλοντος και εξοικονόμησης ενέργειας. Το μέγιστο επιλέξιμο ποσοστό του επιχορηγούμενου προϋπολογισμού είναι 100%

Οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες και ειδικές εγκαταστάσεις των κτιριακών υποδομών των τουριστικών καταλυμάτων που συνδέονται άμεσα είτε με εξοικονόμηση ενέργειας είτε με την προστασία του περιβάλλοντος π.χ.:

Aναβάθμιση του συστήματος κεντρικής θέρμανσης με περιβαλλοντική μέριμνα, αντικατάσταση υαλοπινάκων ή/και πλαισίων με νέα υψηλής ενεργειακής απόδοσης που να πληρούν τις απαιτήσεις του Κανονισμού Ενεργειακής Αποδοτικότητας Κτιρίων, θερμομόνωση κτιρίων, Φυτεμένο δώμα, Μόνωση δικτύων μεταφοράς συστημάτων θέρμανσης/ψύξης.

Αγορά - μεταφορά - εγκατάσταση εξοπλισμού και συστημάτων για την προστασία του περιβάλλοντος ήτοι: Εγκατάσταση συστήματος ΑΠΕ ή αντλιών θερμότητας για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης ή/και θέρμανσης/ψύξης χώρων, Αντικατάσταση παλαιού συστήματος καυστήρα/λέβητα με νέο υψηλής απόδοσης ή με σύστημα φυσικού αερίου, Εξοπλισμός και εργασίες για μείωση κατανάλωσης νερού, Εξοπλισμός και εργασίες για τη διαχείριση των υγρών & στερεών αποβλήτων,

Εξοπλισμός και εργασίες αναβάθμισης της ενεργειακής απόδοσης του συστήματος κλιματισμού, όπως Εξοπλισμός και εργασίες για χρήση υβριδικού αερισμού με ανεμιστήρες οροφής, αντικατάσταση ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών συσκευών με νέες ενεργειακής σήμανσης Α.

4. Λογισμικά και Υπηρεσίες Λογισμικού. Το μέγιστο ποσό του επιλέξιμου επιχορηγούμενου προϋπολογισμού είναι 30.000 ευρώ.

Κόστη Αδειών χρήσης λογισμικού ή σύμβασης παροχής υπηρεσιών για μέχρι ένα έτος από τον χρόνο προμήθειας. Στην αντίστοιχη προσφορά θα πρέπει να είναι σαφής ο τρόπος παροχής της άδειας χρήσης λογισμικού ή υπηρεσίας, π.χ. per named/concurrent user, per server, /CPU κ.λπ. Τα λογισμικά δύναται να αφορούν: την αυτοματοποίηση των επιχειρηματικών και οικονομικών διαδικασιών,τη διασύνδεση των επιχειρήσεων με εθνικά ή διεθνή δίκτυα, την ανάπτυξη δραστηριοτήτων e- business, e-marketing και e-commerce.

5. Λειτουργικές δαπάνες. Το μέγιστο ποσοστό του επιλέξιμου επιχορηγούμενου προϋπολογισμού είναι 40%.

Ενοίκια. Περιλαμβάνει το κόστος ενοικίων του τόπου υλοποίησης του σχεδίου.

Δαπάνες Ηλεκτρισμού, Υδρευσης, Θέρμανσης, Σταθερής τηλεφωνίας, Κινητής τηλεφωνίας, Διαδικτύου

Δαπάνες Ιδρυσης της επιχείρησης. Περιλαμβάνει δαπάνες και παραστατικά στην επωνυμία της επιχείρησης για αμοιβές για νομικές υπηρεσίες, υπηρεσίες διοικητικής υποστήριξης και παροχής συμβουλών που έχουν άμεση σχέση με τη δημιουργία της επιχείρησης.

Δαπάνες παροχής υπηρεσιών. Περιλαμβάνει δαπάνες νομικής, λογιστικής και τεχνικής υποστήριξης, μελέτες πυροπροστασίας και περιβαλλοντικών επιπτώσεων κ.λπ. μελετών για την απόκτηση άδειας λειτουργίας ή νόμιμου απαλλακτικού από αυτήν.

Το καθεστώς για τις νέες επιχειρήσεις
Για τις νέες - υπό σύσταση επιχειρήσεις ισχύουν οι ίδιες προϋποθέσεις με αυτές της κατηγορίας των υφιστάμενων επιχειρήσεων. Επιπλέον θα πρέπει να διαθέτουν τον ΚΑΔ πριν από την υποβολή της επενδυτικής πρότασης ή οι υπό σύσταση επιχειρήσεις, να διαθέτουν τον ΚΑΔ πριν την πρώτη εκταμίευση επιχορήγησης. Εφόσον αιτηθούν λειτουργικές δαπάνες, θα πρέπει ο κύριος μέτοχος της επιχείρησης να μην έχει κλείσει κατά το προηγούμενο δωδεκάμηνο επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην ίδια σχετική αγορά ή σε όμορες αγορές.

Πληροφορίες στον ΕΦΕΠΑΕ στο τηλέφωνο 210-6985210 και το γραφείο πληροφόρησης της ΕΥΔ ΕΠΑΕ στο τηλέφωνο 8011136300. Η προκήρυξη της δράσης και ο οδηγός εφαρμογής του προγράμματος είναι αναρτημένα στις ιστοσελίδες www.antagonistikotita.gr, www.espa.grκαι www.efepae.gr

26/03/13 ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Η Εταιρεία TECON θα σας παρουσιάσει σε λίγες μέρες μια νέα υπηρεσία σχετικά με τα κάγκελα αλουμινίου και τύπου ίνοξ.

21/03/13 ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΄΄ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ΄΄

Η Εταιρεία ΤΕCON σας ενημερώνει ότι σταματάει λόγω εξάντλησης κεφαλαίων το πρόγραμμα ''εξοικονόμηση κατ'οίκον'' για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

05/02/2013 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Η ενεργειακή αναβάθμιση των κτηρίων δεν κάνει καλό μόνο στο περιβάλλον, αλλά κάνει μεγάλο καλό και στις τσέπες μας, μειώνοντας την πολύ σημαντική δαπάνη για ψύξη, θέρμανση, φωτισμό και λειτουργία του όποιου εξοπλισμού έχουμε σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους, κατά περίπου 50%!!!

Επιπλέον, το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης, προσδίδει προστιθέμενη αξία στις κατοικίες μας και αυξάνει τις τιμές τους στην αγορά κατά περίπου 2,8% ( έρευνα RICS στην Ολλανδία), ακριβώς επειδή για τα σπίτια αυτά αυξάνεται η ζήτηση. Αποτέλεσμα, η εξοικονόμηση ενέργειας, κυρίως για ψύξη και θέρμανση, μπορεί να φθάσει μέχρι το 90%.Όμως, η εφαρμογή των προτύπων μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης, τόσο σε υπό κατασκευή κτήρια όσο και σε υφιστάμενα,  απαιτεί την πραγματοποίηση επένδυσης.Οι επενδύσεις αυτές, ξεκινούν από κόστος 100 ευρώ/τ.μ. για αναβάθμιση κατοικιών.
Για τα νέα κτήρια, τα πράγματα είναι πιο εύκολα και το κόστος κατασκευής επιβαρύνεται κατά 5%-7% . Για τις παλιές κατασκευές, οι παρεμβάσεις ίσως έχουν μεγαλύτερο κόστος ανά τετραγωνικό μέτρο, με δεδομένο ότι η αξία ενός παλιού κτηρίου στην αγορά μειώνεται,  αλλά θα πρέπει να γίνουν σύμφωνα με τα όσα επιτάσσει η νέα Κοινοτική Οδηγία 2010/31/EU,  που θα πρέπει να αρχίσει να εφαρμόζεται σε όλα ανεξαιρέτως τα δημόσια κτήρια από το 2018 και από το 2020 σε όλα τα ιδιωτικά.
Η ενεργειακή αναβάθμιση των κτηρίων θα βοηθήσει και τον κατασκευαστικό  κλάδο που έχει πληγεί πολύ τα τελευταία χρόνια,καθώς αναμένεται όλη η οικονομική δραστηριότητα για τα «πράσινα κτήρια», να δημιουργήσει περί τις 400.000 νέες θέσεις εργασίας στην Ευρώπη.

03/12/2012. ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΜΕ 600 ΕΥΡΩ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

 

Η εταιρεία TECON προσφέρει επώνυμη θωρακισμένη πόρτα με 600 ευρώ τελική τιμή. Ρωτήστε μας για τις προϋποθέσεις. Μη χάνετε χρόνο. Η προσφορά ισχύει μέχρι και  το Φεβρουάριο  2013.

 

03/11/2012. ΣΙΤΕΣ ΠΛΙΣΕ

 

Η Εταιρεία διαθέτει τις καλύτερες σίτες πλισέ και free στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επισκεφτείτε ένα σημείο πώλησης και ζητήστε τιμή.

 

07/11/2012. ΝΕΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ISO 9001:2008

 

Επέκταση του πιστοποιητικού “ISO 9001:2008” για τα προϊόντα της Εταιρείας. Διατηρώντας υψηλή την ποιότητα των προϊόντων της η εταιρεία TECON εξασφάλισε το νέο πιστοποιητικό εγγύησης ποιότητας.

 

04/10/2012. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ

 

Η εταιρεία είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους πελάτες της ότι έχει τη δυνατότητα να παραδώσει σε 48 ώρες νέα κουφώματα. Οι όροι που πρέπει να πληρούνται είναι οι εξής:

 

1.Τα κουφώματα πρέπει να εντάσσονται στο πρόγραμμα εξοικονόμηση κατ’ οίκον. Ο χρόνος παράδοσής τους σε αυτή την περίπτωση είναι 48 εργάσιμες ώρες από την καταβολή της προκαταβολής μέσω τραπέζης.

 

2.Τα κουφώματα είναι συνθετικά σε χρώμα λευκό ή απομίμηση ξύλου.

 

28/05/2012. ΑΥΞΗΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΩΝ

 

Προσοχή!!! Τον τελευταίο καιρό έχει παρατηρηθεί ραγδαία αύξηση στη διακίνηση συνθετικών κουφωμάτων αγνώστου προελεύσεως και ποιότητας. Πρόκειται για κουφώματα που στερούνται πιστοποιήσεων και το υλικό κατασκευής τους είναι επικίνδυνο για την υγεία. Η εταιρεία μας έχει δεχτεί πλήθος τηλεφωνημάτων ότι κυκλοφορούν στην αγορά φθηνότερα συνθετικά κουφώματα με προφίλ από χώρες των Βαλκανίων, κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα κακής ποιότητας υλικά, τα οποία δεν διαθέτουν τα ανώτατα πιστοποιητικά του γερμανικού ινστιτούτου Rosenheim. Προσοχή σε απομιμήσεις. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας μας συνοδεύονται πάντοτε από πιστοποιητικά και γραπτές εγγυήσεις.

 

10/01-31/01/2012. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ  PLANITHERM

 

Η εταιρεία TECON ενημερώνει τους πελάτες της για το τελευταίο εικοσαήμερο προσφορών σε ενεργειακά κρύσταλλα. Ειδικές τιμές για συνθετικά κουφώματα με ενεργειακά κρύσταλλα και υψηλά ποσοστά θερμομόνωσης και ηχομόνωσης. Κερδίστε σε ενέργεια και χρήμα. Επισκεφτείτε μια από τις εκθέσεις μας και ενημερωθείτε για τα πλεονεκτήματα των συνθετικών κουφωμάτων TECON.

 

01/11-30/11/2011. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΙΤΕΣ ΠΛΙΣΕ

 

Η εταιρεία TECON ενημερώνει τους πελάτες της για το τελευταίο δεκαήμερο προφορών σε σίτες πλισέ με ερπύστρια κάτω και πάνω, για ατέλειωτα ανοίγματα και κλεισίματα χωρίς τον κίνδυνο να κοπεί το κορδόνι. Ενημερωθείτε και δείτε από κοντά τα νέα αντικουνουπικά συστήματα σε μια από τις εκθέσεις μας.

21/11/2011. ΝΕΑ ΣΙΤΑ ΠΛΙΣΕ ΜΕ ΙΣΙΟ ΠΑΝΙ

 

Η εταιρεία μας ενημερώνει τους πελάτες της ότι έχει διαθέσιμη σε προσφορά σίτα πλισέ με ίσιο πανί. Τέλος πλέον στις σίτες που ανοιγοκλείνανε δύσκολα. Τώρα διαθέσιμη σίτα πλισέ σε ανταγωνιστική τιμή. Ενημερωθείτε σ' ένα από τα σημεία πώλησης για το νέο προϊόν μας.

 

20/09-30/09/2011. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΙΤΕΣ ΠΛΙΣΕ

 

Η TECON ενημερώνει τους πελάτες της για το τελευταίο δεκαήμερο προφορών σε σίτες πλισέ με ερπύστρια κάτω και πάνω, για ατέλειωτα ανοίγματα και κλεισίματα χωρίς τον κίνδυνο να κοπεί το κορδόνι. Ενημερωθείτε και δείτε από κοντά τα νέα αντικουνουπικά συστήματα σε μια από τις εκθέσεις μας.

 

12/09/11. ΥΠΗΡΕΣΙΑ tecon & go

 

Μέσω της υπηρεσίας tecon & go, οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να γνωρίζουν σε ποιο στάδιο επεξεργασίας βρίσκεται η παραγγελία τους και την  χρονική περίοδο παράδοσής της. Ενημερωθείτε σ’ ένα από τα σημεία διανομής των προϊόντων μας.

 

01/09-16/09/2011. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

 

Η εταιρεία TECON ενημερώνει τους πελάτες της για επιπλέον έκπτωση σε ιταλικές εσωτερικές πόρτες. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 

22/08/2011. ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

 

Η ΤΕCON ενημερώνει τους πελάτες και τους προμηθευτές της ότι ξεκίνησε τις εργασίες της μετά το πέρας των καλοκαιρινών διακοπών της.